10.04.2010

du deilige helg!!!

Etter en travel uke på jobb,er det deilig med lørdagskveld!

Hadde jobblørdag Himlingen idag, med masse nyheter! (en uke siden sist jeg jobbet der), så jeg koste meg skikkelig! Mange trivelige kunder innom, og bra salg!! Lørdag er faktisk en koselig dag å jobbe, trivelig når gode kunder & venninner stikker innom for litt handel,prat & en kaffekopp! Da går dagen fort;-) Etter jobb ble det en nødvendig handlerunde, før en kjapp trimtur. Da var det sannelig godt å sette seg nedpå etterpå, og få servert et deilig biffmåltid med god rødvin til!


I morgen er det søndag; og da skal jeg bare kooooose meg! På byturen på fredag kjøpte jeg meg et tre (ja;riktig; et tre!!) Var innom Cornelias Hus (http://corneliashus.blogspot.com/2010/04/var-varkom-til-oss.html )for å kjøpe et skjerf jeg har hatt lyst på lenge (og de hadde ett igjen;-))... så fikk jeg se det nydelige treet (som jeg først trodde var et magnoliatre som jeg leeenge har hatt lyst på....), som viste seg å være et nederlandsk prydkirsebærtre - med rosa blomster!! Nyydelig! Følte meg litt dum der jeg gikk gjennom bygatene med et stort tre i hendene...haha... men fikk da trumpa det inn i bilen til søstersen....;-)

Og nå pryder det så fint terassen min! Kan ikke vente til alle de søte små knoppene spretter ut til fantastiske søte små blomster.......Nyt lørdagskvelden; det gjør jeg;-))

Og ser frem til fridag & godvær imorgen!

Da skal jeg ta bilder av "herligheten".
God natt!!

Sweet dreams;-))
2 kommentarer:

  1. Blir i godt humør av å lese den koselige bloggen din, kjære Heidi:-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det Vibeke!! Koselig å høre!!Hyggelig med kommentarer å vettu;-)
    Klem;-)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.